Daiquiri Maraschino-liköörillä - klassikkococktail uudella twistillä!
Meillä on jo pitkään ollut perinteenä sunnuntain iltapäivä-cocktail. GT:tä monimuotoisempi drinkki. Joskus klassinen, joskus kokeileva, yleensä herkullinen.
Tällä kertaa osui kohdalle niin upea cocktail, että on syytä jakaa sen ilosanomaa eteenpäin. Daiquiri kuuluu klassikoihin, mutta kun siihen lisää tilkan Maraschino-kirsikkalikööriä, nousee muutenkin herkullinen suosikki uudelle tasolle. Kun tein vielä huikean rommilöydön Frankfurtin lentokentältä, eivät ainekset voisi parempia olla. Ron Zacapa on huippuluokan ikääntynyt rommi Guatemalasta. Varsin kallista, mutta kun löytää sitä puoleen hintaan Alkon hinnoitteluun verrattuna…
Loistavan kesäinen drinkki!
Daiquiri Maraschino-liköörillä
4 cl tummaa rommia
1 cl Maraschino-kirsikkalikööriä
1,5 cl limemehua
1,5 cl sokerilientä (1:1 vettä ja sokeria)
2,5 dl jäitä
Sekoita kaikki ainekset blenderiin tai kannuun. Surauta blenderillä tai sauvasekoittimella hileiseksi drinkiksi. Tarjoile jäähdytystä coupe-lasista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan