Vihanneslautanen
Julkaistu
Neitsytoliiviöljy tekee ihmiselle hyvää, sen tiedämme. Toscanalainen traditio, täysi lautasellinen terveellisiä vihanneksia on todella ravinteikas aterianaloitus.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 hengelle
- 1 iso fenkoli leikattuna 8 osaan
- 1 punainen paprika ohuiksi liuskoiksi leikattuna
- 1 keltainen paprika ohuiksi liuskoiksi leikattuna
- 4 kevätsipulia kuorittuna
- 2 artisokkaa neljään osaan leikattuna, kuorittuna, sitruunalla maustettuna ja ulkolehdet poistettuina
- 4 selleriä tikuiksi leikattuna
- 2 kuppia neitsytoliiviöljyä - parasta mahdollista
- suolaa ja pippuria maustamiseen
Valmistusohje
- Järjestele vihannekset isolle lautaselle
- Täytä 4 kulhoa puolilleen neitsytoliiviöljyllä niin että jokaisella aterijoitsijalla on oma kulho vihannesten dippaamista varten. Mausta suolalla, pippurilla ja neitsytoliiviöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria