Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Vihanneslautanen

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neitsytoliiviöljy tekee ihmiselle hyvää, sen tiedämme. Toscanalainen traditio, täysi lautasellinen terveellisiä vihanneksia on todella ravinteikas aterianaloitus.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

4 hengelle

  • 1 iso fenkoli leikattuna 8 osaan
  • 1 punainen paprika ohuiksi liuskoiksi leikattuna
  • 1 keltainen paprika ohuiksi liuskoiksi leikattuna
  • 4 kevätsipulia kuorittuna
  • 2 artisokkaa neljään osaan leikattuna, kuorittuna, sitruunalla maustettuna ja ulkolehdet poistettuina
  • 4 selleriä tikuiksi leikattuna
  • 2 kuppia neitsytoliiviöljyä - parasta mahdollista
  • suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistusohje

- Järjestele vihannekset isolle lautaselle

- Täytä 4 kulhoa puolilleen neitsytoliiviöljyllä niin että jokaisella aterijoitsijalla on oma kulho vihannesten dippaamista varten. Mausta suolalla, pippurilla ja neitsytoliiviöljyllä.

Lisää aiheesta:

Appelsiini-oreganosalaattiAppelsiini-sardelli-oliivisalaattiFenkoli-appelsiini-pähkinäsalaattiKreikkalainen salaatti á la Hans VälimäkiKuuma kasvisvati yrttivoillaAatamin salaatti
KasvislisukeKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke
  • 15.12.202410:03
    Välipalat

    Kukkakaali libanolilaisittain

  • 27.07.201607:54
    Lisäkeruoat

    Kermainen paprikasalsa

  • 27.04.201609:45
    Juusto

    Munajuustoa ja punajuurta

  • 31.07.201514:16
    Kaalisalaatti

    Kaleslaw

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutetut endiivit