Appelsiini-oreganosalaatti

Nopea ja helppo italialainen salaatti yhdistää näppärästi makean ja suolaisen.

4 hengelle

  • 4 appelsiinia
  • 20 mustaa oliivia
  • 60 ml neitsytoliiviöljyä
  • suolaa, pippuria ja kuivattua oreganoa

Valmistusohje

- Irrota appelsiinin hedelmäliha kalvoista

- Pilko appelsiinit

- Laita appelsiinit ja oliivit salaattikulhoon

- Mausta öljyllä, suolalla, pippurilla ja oreganolla

- Sekoita hyvin ja tarjoile

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!