Fenkoli-appelsiini-pähkinäsalaatti
Julkaistu
Tämä salaatti ei ainoastaan maistu hyvälle, vaan myös näyttää huokuttelevalle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 (200g)fenkoli ohuina suikaleina tai raasteena
- 2 appelsiinia viipaleina
- 1 dl pekaani- tai saksanpähkinöitä
- 2 dl versoja tai ituja
- 2 rkl sitruunalla maustettua oliiviöljyä
- sormisuolaa
- 2 tl rosepippuria
Valmistusohje
Asettele fenkolisuikaleet, appelsiiniin viipaleet ja vesot tai idut raidoittain tarjoiluvadille tai annoksina pienille lautasille. Valuta öljyä, ripottele suola ja rosepippurit salaatin päälle.
Sopii alkupalaksi, välipalaksi ja lisäkkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut