Appelsiini-sardelli-oliivisalaatti
Julkaistu
Makeat appelsiinit ja suolainen kala sopivat hyvin yhteen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 hengelle
- 4 appelsiinia
- 10 sardellifilettä, suurpiirteisesti pilkottuna
- 20 mustaa oliivia
- 1 punasipuli, pilkottuna
- nippu tuoreita basilikan lehtiä, revittynä
- 60 ml neitsytoliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
- Irrota appelsiinin hedelmäliha kalvoista
- Pilko appelsiinit
- Laita appelsiinit, anjovikset, oliivit, sipuli ja basilikan lehdet salaattikulhoon
- Mausta öljyllä, suolalla ja pippurilla
- Sekoita hyvin ja tarjoile
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka