Vaniljajäätelöä ja mantelipikkuleipiä

Vanhanajan mantelipikkuleivät valmistettiin jauhetusta mantelista. Tämä on pikaversio mantelimassalla – vähintään yhtä hyvää!

30 kpl

  • 400 g mantelimassaa
  • 1 munanvalkuainen
  • 1-2 tippaa punaista elintarvikeväriä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Raasta mantelimassa ja vatkaa valkuainen. Sekoita massa ja valkuaisvaahto sekä elintarvikeväri. Pyöritä massasta kaksi rullaa ja paloittele ne 15 palaksi, laita ne leivinpaperille pellille.

2. Paista pikkuleipiä uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Tarjoile vaniljajäätelön kera.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja