Julkaistu
Vanhanajan mantelipikkuleivät valmistettiin jauhetusta mantelista. Tämä on pikaversio mantelimassalla – vähintään yhtä hyvää!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
30 kpl
- 400 g mantelimassaa
- 1 munanvalkuainen
- 1-2 tippaa punaista elintarvikeväriä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Raasta mantelimassa ja vatkaa valkuainen. Sekoita massa ja valkuaisvaahto sekä elintarvikeväri. Pyöritä massasta kaksi rullaa ja paloittele ne 15 palaksi, laita ne leivinpaperille pellille.
2. Paista pikkuleipiä uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Tarjoile vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.