Miljonäärin murotaikinaneliöt – Katin syntisen hyvät herkkupalat valmistuvat superhelposti

Hellapoliisi
Miljonäärin murotaikinaneliöt valmistuvat helposti. Murotaikinapalat saavat vastustamattoman täytteen kondensoidusta maidosta ja kuorrutteen maitosuklaasta. Kokeile Hellapoliisi Kati Jaakosen reseptiä.
Ainekset
- 125 g voita tai margariinia
- 3 dl vehnäjauhoja
- ¾ dl sokeria
Täyte
- 50 g voita tai margariinia
- ½ dl tomusokeria
- 1 tlk (400 g) makeutettua kondensoitua maitoa
Kuorrute
- 200 g maitosuklaata
- koristerakeita
Valmistusohje
Miljonäärin murotaikinaneliöt valmistuvat näin:
- Nypi voi tai margariini ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon sokeri ja sekoita.
- Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai uunipellille siten, että levy on noin 15x20 cm kokoinen. Paista 200-asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 15 minuuttia.
- Valmista sillä välin täyte.
- Mittaa kattilaan voi, tomusokeri ja makeutettu kondensoitu maito. Keitä hiljalleen miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Varo polttamasta täytettä. Jäähdytä jääkaapissa.
- Levitä seos jäähtyneen pohjan päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin.
- Paloittele maitosuklaa syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.
- Levitä sulanut suklaa jähmettyneen täytteen päälle. Laita hetkeksi jääkaappiin ja leikkaa sitten kauniiksi annospaloiksi.
- Koristele halutessasi suklaalastuilla tai kultaisilla koristerakeilla.