Kanelileivät

Nämä kaulitut pikkuleivät maustetaan kanelilla. Voit muunnella niiden muotoja erilaisilla muoteilla.

150 kpl

  • 250 g pehmeää voita
  • 1 ½ dl kidesokeria
  • 4 munankeltuaista
  • n. 8 dl vehnäjauhoja
  • 1 munanvalkuainen
  • raesokeria
  • kanelia

Valmistusohje

1. Sekoita voi ja sokeri voimakkaasti. Lisää keltuaiset yksi kerrallaan.

2. Työstä mukaan jauhot kunnes saat notkean taikinan, kaulitse taikina ohueksi.

3. Ota taikinasta pikkuleipiä muotilla, laita ne leivinpaperille pellille. Laita päälle leivinpaperia ja asettele monta kerrosta pikkuleipiä samalle pellille. Laita pelti kylmään 1 tunniksi. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

4. Penslaa pikkuleivät munanvalkuaisella, ripottele päälle raesokeria ja paista uunissa yksi kerros kerrallaan n. 10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja