Kransekager (mantelimassapikkuleivät)

Nämä ovat helposti leivottavia, pieniä juhlapikkuleipiä, jotka valmistat valmiista mantelimassasta.

n. 15 kpl

  • 250 g mantelimassaa
  • 1 munanvalkuainen

Kuorrutus

  • 2 dl tomusokeria
  • 1 munanvalkuainen

Valmistusohje

1. Raasta mantelimassa. Sekoita mantelimassa ja munanvalkuainen kattilassa. Kuumenna miedolla lämmöllä ja sekoita kunnes massa sakenee. Anna jäähtyä.

2. Kuumenna uuni 175-200 asteeseen. Laita taikina kevyesti jauhotetulle alustalle ja pyörittele sormenpaksuisia pitkoja. Leikkaa niistä 5 cm pituisia pikkuleipiä ja laita ne leivinpaperille pellille. Nypi ne kolmikulmaisiksi.

3. Paista n. 10 minuuttia uunin keskitasolla. Sekoita tomusokeri ja valkuainen paksuksi tahnaksi ja pursota koristelu.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja