Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset Kinder-keksit!
Julkaistu
Pääsiäiseenkin sopivat ihanat Kinder Cookiesit on helppo ja nopea valmistaa. Hanki kaupasta Kinder-maitosuklaakonvehteja ja paloittele taikinan joukkoon. Nam!
Ainekset
- 200 g huoneenlämpöistä voita
- 1 ¾ dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 100 g Kinder-maitosuklaakonvehteja
Valmistusohje
Kinder Cookies -keksit valmistuvat näin:
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Paloittele Kinder-maitosuklaakonvehdit reiluiksi suupaloiksi ja sekoita joukkoon.
- Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan ja pyöritä tangoiksi. Paloittele molemmat tangot tasakokoisiksi paloiksi ja pyöritä palloiksi.
- Laita pallot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja litistä isoiksi kekseiksi.
- Paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 12–15 minuuttia (jos haluat pehmeämpiä keksejä, paista 12 minuuttia) tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa