Julkaistu
Pääsiäiseenkin sopivat ihanat Kinder Cookiesit on helppo ja nopea valmistaa. Hanki kaupasta Kinder-maitosuklaakonvehteja ja paloittele taikinan joukkoon. Nam!
Ainekset
- 200 g huoneenlämpöistä voita
- 1 ¾ dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 100 g Kinder-maitosuklaakonvehteja
Valmistusohje
Kinder Cookies -keksit valmistuvat näin:
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Paloittele Kinder-maitosuklaakonvehdit reiluiksi suupaloiksi ja sekoita joukkoon.
- Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan ja pyöritä tangoiksi. Paloittele molemmat tangot tasakokoisiksi paloiksi ja pyöritä palloiksi.
- Laita pallot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja litistä isoiksi kekseiksi.
- Paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 12–15 minuuttia (jos haluat pehmeämpiä keksejä, paista 12 minuuttia) tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.