Mantelipikkuleipiä vadelmalla

Nämä ovat herkullisia ja helposti leivottavia pikkuleipiä, jotka maistuvat parhaalta vastapaistettuina.

n. 20 kpl

  • 200 g manteleita
  • 5 karvasmantelia
  • 3 dl kidesokeria
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 3 munanvalkuaista
  • 1 dl vadelmahilloa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kalttaa ja kuori mantelit, jauha ne myllyssä tai tehosekoittimessa. Sekoita mantelit, sokeri ja perunajauhot. Vatkaa valkuaiset ja lisää taikinaan.

2. Laita taikinanokareita ruokalusikalla leivinpaperille pellille, älä litistä.

3. Laita nokareiden päälle nokare hilloa, paista uunin keskitasolla n. 5 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä leivinpaperilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja