Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Talon punaviinimarinoitu silli

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on hyvä silli joulupöytään, viinin ansiosta kauniin tumma ja maukas.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 8 liotettua suolasillifileetä
  • 2 punasipulia ohuina viipaleina
  • 1 purjo ohuina renkaina
  • 1 dl etikkaa
  • 2 dl hyvää punaviiniä
  • 1 dl vettä
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 3 dl sokeria
  • 1 tl murskattuja neilikoita
  • 1 tl rouhittuja maustepippureita
  • 2 laakerinlehteä

Valmistusohje

1. Huuhdo, puhdista ja paloittele purjo suikaleiksi. Sekoita purjo, etikka, punaviini, vesi, oliiviöljy, sokeri, neilikat, maustepippurit ja laakerinlehdet marinadiksi ja sekoita kunnes sokeri on liuennut. Viipaloi sipuli ohuesti.

2. Leikkaa sillit viistoiksi viipaleiksi ja laita vadille tai kulhoon.

3. Kaada päälle marinadi, laita päälle sipulit. Anna maustua kylmässä ainakin yön yli.

Lisää aiheesta:

Raikas sitruunasilliJoulun sherrysilliSherrysilliJoulusilliSitruunasilli joulupöytäänHallingin lasimestarinsilli
MaustesilliAlkuruoatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonJouluKeventäjätLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli
  • 21.12.201509:05
    Päivän resepti

    Hellapoliisin sinappisilli

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Raikas sitruunasilli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Joulun sherrysilli

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Keltainen silli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kuminasilli