- Sulata, valuta ja kuivaa katkaravut. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja sinappi keskenään. Mausta seos valkopippurilla ja yrttisuolalla. Sekoita joukkoon katkaravut sekä hienonnettu tilli.
- Tarjoa tumman leivän kanssa.

Makuja
Skagen-leipäset

Julkaistu 03.05.2025 08:01
Kotitalouden lehtori Anu Heinaron Skagen-leipäset ovat nopea ja helppo herkku katkarapujen ystäville.
Ainekset
- 180 g katkarapuja
- 1 dl majoneesia
- 1 dl ranskankermaa
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 0,25 tl valkopippuria
- 0,25 tl yrttisuolaa
- 1 tl sitruunamehua
- tilliä
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Rapuskagen- 3.5.08:01
- 23.12.202413:00
- 19.06.202414:39
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00