Sitruunagranité
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4:lle hengelle
- 50 cl vettä
- 1 ½ dl sokeria
- 1 tl kurkumaa
- 2 sitruunaa
- 1 sitruunan kuori
Valmistusohje
Lämmitä vesi kattilassa ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää kurkuma antamaan väriä. Älä keitä. Jäähdytä ja lisää joukkoon sitruunan mehu ja kuori. Siirrä seos esimerkiksi vuokaan ja pakasta se. Murskaa jäätynyt seos monitoimikoneessa, tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti