Sitruunagranité

4:lle hengelle

  • 50 cl vettä
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 tl kurkumaa
  • 2 sitruunaa
  • 1 sitruunan kuori

Valmistusohje

Lämmitä vesi kattilassa ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää kurkuma antamaan väriä. Älä keitä. Jäähdytä ja lisää joukkoon sitruunan mehu ja kuori. Siirrä seos esimerkiksi vuokaan ja pakasta se. Murskaa jäätynyt seos monitoimikoneessa, tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.