Omenat kanelilla ja sokerilla
Pikaista ja hyvää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Yhdelle
Raaka-aineet
- 1 omena, kuorittu ja viipaloitu
- 1 rkl fariinisokeria
- 1 tl jauhettua kanelia
- voita
- vaniljajäätelöä tarjoiluun
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ylälämmöllä. Laita viipaloitu omena pieneen, voideltuun vuokaan tai uuninkestävälle lautaselle. Sekoita sokeri ja kaneli, ripottele omenoille. Höylää päälle pari voiviipaletta.
2. Laita vuoka korkealle uuniin kunnes voi on sulanut ja omenat pehmenneet. Ota uunista, laita päälle nokare jäätelöä ja syö heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan