Omenat kanelilla ja sokerilla
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5673036/landscape16_9/515/290/a90414aed6135572a80c3d922e2f091f/xO/1004736-5905.jpg)
Julkaistu
Pikaista ja hyvää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Yhdelle
Raaka-aineet
- 1 omena, kuorittu ja viipaloitu
- 1 rkl fariinisokeria
- 1 tl jauhettua kanelia
- voita
- vaniljajäätelöä tarjoiluun
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ylälämmöllä. Laita viipaloitu omena pieneen, voideltuun vuokaan tai uuninkestävälle lautaselle. Sekoita sokeri ja kaneli, ripottele omenoille. Höylää päälle pari voiviipaletta.
2. Laita vuoka korkealle uuniin kunnes voi on sulanut ja omenat pehmenneet. Ota uunista, laita päälle nokare jäätelöä ja syö heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka