Hedelmäsalaatti kiivillä
Kiivi raikkaalla hedelmälihallaan on monen suosikki. Tässä se saa seuraa muista hedelmistä raikkaassa salaatissa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 banaani
- 1 omena
- 1 päärynä
- 2-3 kiiviä
Liemi
- 1 dl vettä
- 2 dl kidesokeria
Valmistusohje
1. Kaada vesi ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita kunnes sokeri on sulanut. Anna jäähtyä, jäähdytä sitten jääkaapissa.
2. Kuori ja kuutioi hedelmät.
3. Sekoita banaani, omena ja päärynä tarjoilukulhossa. Kaada päälle liemi. Lado päällimmäiseksi kiiviä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan