Hedelmäsalaatti kiivillä

Kiivi raikkaalla hedelmälihallaan on monen suosikki. Tässä se saa seuraa muista hedelmistä raikkaassa salaatissa.

Neljälle

  • 1 banaani
  • 1 omena
  • 1 päärynä
  • 2-3 kiiviä

Liemi

  • 1 dl vettä
  • 2 dl kidesokeria

Valmistusohje

1. Kaada vesi ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita kunnes sokeri on sulanut. Anna jäähtyä, jäähdytä sitten jääkaapissa.

2. Kuori ja kuutioi hedelmät.

3. Sekoita banaani, omena ja päärynä tarjoilukulhossa. Kaada päälle liemi. Lado päällimmäiseksi kiiviä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!