Julkaistu
Altian baarimestari Mikael Karttusen vappucocktailissa maistuvat perinteinen sima, tumma rommi sekä raparperilikööri.
Ainesosat
- 2 cl tummaa rommia (esim. Rommi Ö)
- 2 cl raparperilikööriä (esim. Koskenkorva Raparperi)
- Simaa
Valmistusohje
Lasi: pitkä lasi, noin 3 dl
Jäät: jääpalat
Metodi: rakentaminen
Koriste: -
Valmistusohje: Täytä lasi jäillä, mittaa alkoholit jäiden päälle ja pidennä simalla. Sekoita ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta