Altian baarimestari Mikael Karttunen valmistaa helpon vappudrinkin simasta ja rommista 2:25

Rommisima - Mikaelin vappudrinkki

Altian baarimestari Mikael Karttusen vappucocktailissa maistuvat perinteinen sima, tumma rommi sekä raparperilikööri.

Ainesosat

  • 2 cl tummaa rommia (esim. Rommi Ö)
  • 2 cl raparperilikööriä (esim. Koskenkorva Raparperi)
  • Simaa

Valmistusohje

Lasi: pitkä lasi, noin 3 dl
Jäät: jääpalat
Metodi: rakentaminen
Koriste: -

Valmistusohje: Täytä lasi jäillä, mittaa alkoholit jäiden päälle ja pidennä simalla. Sekoita ja tarjoile.


Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.