Aperol Spritz – se aito ja oikea
![Copyright: Aperol. Photographer: Kati Laszka. Aperol Spritz 2](https://im.mtvuutiset.fi/image/8136520/landscape16_9/1600/900/d167bfcad3c0f2dc059f592cfaa6f175/sF/aperol-spritz-2.jpg)
Aperol
Julkaistu
Herkullinen ja suosittu kesäjuoma Aperol Spritz syntyy helposti myös kotioloissa Aperol-pullon etiketistäkin löytyvän reseptin avulla.
Tarvitset juomaa varten
- Aperolia
- Proseccoa (tai muuta kuivaa kuohuviiniä)
- Soodaa (tai kuplivaa kivennäisvettä)
- Appelsiinin
Valmistusohje
Aperol Spritz valmistuu näin:
- Valmista juoma isoon lasiin, jonka pohjalla on runsaasti jäitä.
- Kaada lasiin puolet Aperolia ja puolet pirskahtelevaa proseccoa.
- Lorauta päälle soodaa ja koristele appelsiiniviipaleella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka