Raparperi-mansikkahilloke appelsiinimehulla
Julkaistu
Kesän paras hilloke.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 5-6 dl hienoksi paloiteltua, punaista raparperia
- 1 l mansikoita, puolikkaina
- 1-2 dl kidesokeria
- 1 dl puristettua appelsiinimehua
Valmistusohje
1. Laita kaikki ainekset kattilaan. Anna vetäytyä pari tuntia.
2. Kuumenna hitaasti ja sekoittele niin että sokeri sulaa. Kuumenna 5-10 minuuttia, mutta älä keitä.
3. Tarjoile kylmänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka