Raparperi-mansikkahilloke appelsiinimehulla
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678542/landscape16_9/515/290/6b9895f8c4ef688dc65a0f1567958bb6/cV/902594-5925.jpg)
Kesän paras hilloke.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 5-6 dl hienoksi paloiteltua, punaista raparperia
- 1 l mansikoita, puolikkaina
- 1-2 dl kidesokeria
- 1 dl puristettua appelsiinimehua
Valmistusohje
1. Laita kaikki ainekset kattilaan. Anna vetäytyä pari tuntia.
2. Kuumenna hitaasti ja sekoittele niin että sokeri sulaa. Kuumenna 5-10 minuuttia, mutta älä keitä.
3. Tarjoile kylmänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka