Raparperi-mansikkahilloke appelsiinimehulla

Kesän paras hilloke.

Neljälle

  • 5-6 dl hienoksi paloiteltua, punaista raparperia
  • 1 l mansikoita, puolikkaina
  • 1-2 dl kidesokeria
  • 1 dl puristettua appelsiinimehua

Valmistusohje

1. Laita kaikki ainekset kattilaan. Anna vetäytyä pari tuntia.

2. Kuumenna hitaasti ja sekoittele niin että sokeri sulaa. Kuumenna 5-10 minuuttia, mutta älä keitä.

3. Tarjoile kylmänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!