Hunajaomenat mantelilla

Syksyn maukkain jälkiruoka.

Ainekset

  • Neljälle

Raaka-aineet

  • 4 isoa omenaa
  • 3 rkl juoksevaa hunajaa
  • noin ¾ dl hienonnettuja manteleita
  • 1 maustemitta jauhettua kardemummaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Poista omenoista kodat, mutta jätä pohja ehjäksi. Sekoita manteli ja kardemumma, täytä omenat seoksella, viimeistele kolot hunajalla.

2. Laita omenat uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla kunnes ne ovat pehmeitä. Tarjoile vaniljajäätelön kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja