Julkaistu
Tämä on sekä nopeasti että helposti valmistettava ruokalaji, joka valmistetaan lähinnä purkkiaineksista. Tarjoile maukkaan leivän kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 2 prk ravunpyrstöjä liemessä
- 1 pieni prk simpukoita vedessä
- 1 prk hillosipuleita
- 8 keitettyä, kylmää perunaa
- 1 nippu lehtipersiljaa
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl valkoviinietikkaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Valuta ravunpyrstöt, simpukat ja hillosipulit lävikössä.
2. Kuutioi perunat. Hienonna persilja. Sekoita ravunpyrstöt, simpukat, hillosipulit, peruna ja persilja.
3. Sekoita öljy, viinietikka, suola ja pippuri, kääntele kastike salaattiin juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.