Raparperihilloke

Suloinen suvijälkiruoka. Voit tarjota myös kevyenä välipalana lautasellisen hilloketta korpun ja maitolasin kanssa.

Neljälle

  • n. 1 kg raparperia
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Viipaloi varret karkeasti. Sekoita sokerin kanssa kattilassa, kuumenna ja keitä hiljaa, kunnes raparperi on pehmeää.

2. Anna jäähtyä. Tarjoile kerman ja pikkuleipien kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.