Raparperi-mansikkahilloke kanelilla

Hapan raparperi ja makeat mansikat sopivat hyvin yhteen.

Neljälle-kuudelle

  • 1 l mansikoita
  • 3-4 raparperinvartta, paloiteltuina
  • 1 dl vettä
  • 1-2 dl kidesokeria
  • 1 kanelitanko

Valmistusohje

1. Perkaa mansikat ja paloittele raparperit. Keitä raparperia, sokeria, kanelia ja vettä n. 10 minuuttia. Poista kanelitanko ja lisää mansikat. Keitä vielä 5-10 minuuttia. Tarjoile kylmänä tai haaleana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!