Raparperi-mansikkahilloke kanelilla
Julkaistu
Hapan raparperi ja makeat mansikat sopivat hyvin yhteen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle-kuudelle
- 1 l mansikoita
- 3-4 raparperinvartta, paloiteltuina
- 1 dl vettä
- 1-2 dl kidesokeria
- 1 kanelitanko
Valmistusohje
1. Perkaa mansikat ja paloittele raparperit. Keitä raparperia, sokeria, kanelia ja vettä n. 10 minuuttia. Poista kanelitanko ja lisää mansikat. Keitä vielä 5-10 minuuttia. Tarjoile kylmänä tai haaleana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa