Selleriä ja gorgonzolaa

Rapeaa naposteltavaa.

Neljälle

  • 1 lehtiselleri
  • 150 g gorgonzolaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Paloittele sellerinvarret sopivan kokoisiksi suupaloiksi, koristele vati lehdillä.

2. Vatkaa kerma ja sekoita se juuston kanssa ilmavaksi. Täytä varret juustokermalla ja koristele pähkinöillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.