Mainos
Hellapoliisi

Valmista ihana mansikkahillo, josta voit nauttia silloinkin kun sesonki on ohi. Tarjoa hillo jäätelön seurana, lettujen kanssa tai vaikka kakun välissä.

Ainekset

  • 2 l mansikoita
  • 1 rkl vettä
  • 500 g hillosokeria

Valmistusohje

Mansikkahillo valmistuu näin:

  1. Poista mansikoista kannat ja laita ne kattilaan.
  2. Kuumenna kunnes neste kiehahtaa. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. 
  3. Tiputa lämpötilaa, kun seos alkaa kiehua. 
  4. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  5. Jäähdytä ja kuori pinnalle muodostuva vaahto. Laita kuumennettuihin lasipurkkeihin ja säilytä viileässä.

VINKKI: Voit maustaa hilloa ripauksella vaniljaa, kardemummaa tai kanelia. Hyvin pestyn sitruunan, appelsiinin tai limen raastettu kuori antaa myös ihanan maun. Lisää ne joukkoon jo alkuvaiheessa. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja