Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsaankyljykset tomaattikastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Kahdelle

  • 2 porsaankyljystä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • n. 150 g herkkusieniä
  • 1 keltasipuli, viipaloituna
  • 1 tl currya
  • 1 tl oliiviöljyä

Kastike

  • 1 pieni keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ prk paseerattua tomaattia
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Lisukkeeksi

  • keitettyä ruusukaalia

Valmistusohje

1. Paista sipuli ja valkosipuli kastikkeeseen hetki oliiviöljyssä kattilassa. Lisää paseeratut tomaatit ja tomaattipyree, mausta. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

2. Paista sienet, sipuli ja curry tilkassa oliiviöljyä teflonpannussa kunnes kaikki neste on haihtunut.

3. Mausta kyljykset ja grillaa tai paista teflonpannussa n. 3 minuuttia molemmin puolin, ennen kuin tarjoilet ne keitetyn ruusukaalin ja kastikkeen kera.

Jos haluat valmistaa ruoan vähäisellä rasvamäärällä, paista kyljykset teflonpannussa. Tuore salvia tai basilika sopivat kastikkeeseen, jos haluat tehdä siitä italialaistyyppisen. Lisukkeeksi voit vaihtaa ruusukaalit vaikkapa parsakaaliin.

Lisää aiheesta:

Tonnikala-pennevuokaGrillatut maksipihvit peston kanssaRanskalaiset jauhelihapihvitSipulipihvit kurkkupedilläKyljykset persialaisella riisilläRatatouillea grillattujen porsaankyljysten kera
PorsaankyljyksetKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella