Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella

Saksanpähkinät ja porsaankyljykset eivät ole mikään kovin tavallinen yhdistelmä, mutta oikein mukava uusi tuttavuus! Viinitilkan ja timjamin seurassa kilteistä kotleteista tulee ylellistä, juhliinkin sopivaa ruokaa!

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 salottisipuli, hienonnettuna
  • 1 naudanliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • 2 dl punaviiniä
  • arrowjuurta
  • 1 tl voita
  • rouhittuja saksanpähkinöitä
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat ja ruskista kyljykset sipulin kera. Murusta mukaan liemikuutio, kaada päälle vesi ja viini ja hauduta kannen alla n. 15 minuuttia.

2. Nosta kyljykset pannusta. Keitä kastiketta kokoon 5 minuuttia.

3. Suurusta kastike arrowjuurella, jonka olet sekoittanut tilkkaan vettä. Sekoita lopuksi kastikkeeseen voinokare.

4. Kaada kastike kyljyksille ja ripottele päälle saksanpähkinöitä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!