Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella
Saksanpähkinät ja porsaankyljykset eivät ole mikään kovin tavallinen yhdistelmä, mutta oikein mukava uusi tuttavuus! Viinitilkan ja timjamin seurassa kilteistä kotleteista tulee ylellistä, juhliinkin sopivaa ruokaa!
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- 1 salottisipuli, hienonnettuna
- 1 naudanliemikuutio
- 1 dl vettä
- 2 dl punaviiniä
- arrowjuurta
- 1 tl voita
- rouhittuja saksanpähkinöitä
- timjamia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta lihat ja ruskista kyljykset sipulin kera. Murusta mukaan liemikuutio, kaada päälle vesi ja viini ja hauduta kannen alla n. 15 minuuttia.
2. Nosta kyljykset pannusta. Keitä kastiketta kokoon 5 minuuttia.
3. Suurusta kastike arrowjuurella, jonka olet sekoittanut tilkkaan vettä. Sekoita lopuksi kastikkeeseen voinokare.
4. Kaada kastike kyljyksille ja ripottele päälle saksanpähkinöitä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka