Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tonnikala-pennevuoka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tonnikala-pennevuoka saa perinteistä italialaista makua tomaatista, oliiveista sekä tuoreesta basilikasta.

  • Ruokavalio: Kevyt

Ainekset

  • 300 g penne-pastaa
  • 1 prk tonnikalaa paloina vedessä
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 0,5 dl kivettömiä oliiveja
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 ruukku basilikaa tai persiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2,5 dl juustoraastetta

Valmistusohje

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta se huolellisesti.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulisilput kevyesti öljyssä, lisää tomaattimurska ja anna hautua miedolla lämmöllä hetki.

Sekoita joukkoon hienonnetut oliivit, kaprikset ja valutettu tonnikala. Nosta pannu liedeltä ja mausta kastike hienonnetulla yrtillä sekä suolalla ja pippurilla.

Sekoita kastike keitetyn pastan kanssa ja kaada voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Kala-äyriäispastaAppelsiininmakuinen lohipastaUunipastaVälimerellinen tomaattipastaTomaatti-herkkusienipastaChili-katkarapu tagliatelle
TonnikalapastaKevytKeventäjätPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Tonnikalapasta
  • 21.01.202311:30
    Harri Syrjänen

    Tonnikalapasta helposti ja nopeasti Harri Syrjäsen tyyliin

  • 18.03.202211:47
    Nopeat ja helpot

    Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa

  • 04.09.201708:42
    Hellapoliisi

    Opiskelijan tonnikalapasta

  • 11.11.201613:40
    Hellapoliisi

    Hellapoliisin tonnikalapasta

  • 18.02.201300:00
    Pastakastike

    Pastaa tonnikalakastikkeella