Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

Kyljykset muusilla täyttää kenen tahansa vatsan. Tällä annoksella jaksaa varmasti koko päivän.

Ainekset

  • 800 g porsaankyljyksiä
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 kananmunaa
  • suolaa
  • 1 dl öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Painele kyljykset vajaan sentin paksuisiksi ja pyöräytä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa, jonka rakenne on vatkattu rikki, ja lopuksi korppujauhoissa. Lämmitä öljy pannulla ja paista kyljyksiä siinä muutaman kerran käännellen. Jos kyljykset ovat kovin paksuja, eivätkä kypsy pannulla valmiiksi asti, lämmitä uuni 150-asteiseksi ja jälkikypsennä niitä siellä kymmenisen minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.