Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ratatouillea grillattujen porsaankyljysten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 300 g munakoisoa
  • 300 g kesäkurpitsaa
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 2 isoa keltasipulia
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 prk tomaattimurskaa
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl suolaa
  • 2 maustemittaa jauhettua mustapippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 2 rkl hienonnettua, tuoretta basilikaa
  • 4 porsaankyljystä

Valmistusohje

1. Puhdista ja leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa, paprikat ja sipulit sokeripalankokoisiksi kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynnet karkeasti.

2. Ruskista vihannekset erä kerrallaan öljyssä ja laita ne suureen pataan tai kattilaan. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna padan kiehua 10 minuuttia kannen alla ja vielä 20 minuuttia ilman kantta. Sekoittele välillä.

3. Poista laakerinlehti. Ripottele päälle tuore basilika.

4. Paista porsaankyljykset grillipannulla ja tarjoile ratatouillen kera.

Tuikitavallinen porsaankyljys saa uutta virtaa ratatouillesta. Voit myös tarjoilla pelkkää ratatouillea kasvispääruokana. Pasta, riisi tai kuskus sopivat tuolloin hyvin lisukkeeksi.

Lisää aiheesta:

Grillatut lohikyljykset maustevoin ja ratatouillen keraTonnikala-pennevuokaGrillatut maksipihvit peston kanssaPaprikaa ja kananmaksaaGrillattuja vihanneksia tabilin keraLammaspata okran kera
PorsaankyljyksetKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella