Pestokastikkeella, sitruunalla ja oliiveilla maustettu majoneesi
Ihanaa majoneesia esimerkiksi voileivälle, salaattiin tai hampurilaisen väliin.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 2 rkl Saclà pestokastiketta (alla Genovese tai Rucola)
- 2 rkl majoneesia
- 2 rkl mustia kivettömiä oliiveja
- 1 dl Limmi sitruunamehua
- loraus Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
Valmistusohje
Sekoita pesto ja majoneesi hyvin keskenään tehosekoittimella. Hakkaa oliivit pieneksi silpuksi ja lisää ne pestoseokseen. Lisää sitruunamehu sekä oliiviöljy. Sekoita kunnes seos on tasaisen pehmeä.
Säilytä jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti