Tillikastike majoneesista ja kermaviilistä

Tämän kastikkeen voit toki tehdä pelkästä majoneesistakin. Tässä reseptissä käytämme myös kermaviiliä, joka antaa kevyemmän vaikutelman ja pehmeämmän maun. Tarjoile kala- ja äyriäisruokien kera.

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi ja kermaviili. Lisää tilli. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Laita kylmään tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja