Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Jennifer Aniston -salaatti

aniston salaatti1
Jennifer Aniston -salaatti on helppo valmistaa!MTV
Julkaistu 07.07.2025 12:57
Toimittajan kuva

Wenla Wallin

wenla.wallin@mtv.fi

Jennifer Anistonin nimellä somessa trendannut salaatti ei ehkä ollutkaan Frendit-tähden jokapäiväinen lounas, mutta hän kertoi Elle-lehdelle salaatin näyttävän herkulliselta.

  • Kokonaisvalmistusaika: 25 min
  • Aktiivinen aika: 15 min
  • Annosmäärä: 6 annosta
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 2 dl kypsentämätöntä bulguria (tai kvinoaa)
  • puolikas pilkottu kurkku
  • ½ dl silputtua tuoretta lehtipersiljaa
  • ½ dl silputtua tuoretta minttua
  • puolikas pilkottu punasipuli
  • ¾ dl rouhittuja, paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä
  • 1 tölkki (n. 4 dl) valutettuja kikherneitä
  • 2 sitruunan mehu (noin ¾–1 dl)
  • ½ dl extra-neitsytoliiviöljyä
  • Merisuolaa maun mukaan
  • Mustapippuria maun mukaan
  • 1 pkt murennettua fetajuustoa

Valmistusohje

  1. Valmista bulgur pakkauksen ohjeiden mukaan. Jätä tekeytymään kattilaan.
  2. Pilko punasipuli, kurkku, yrtit ja pistaasipähkinät. Huuhtele kikherneet.
  3. Sekoita kulhossa bulgur, punasipuli, kurkku, minttu, lehtipersilja, pistaasipähkinät ja kikherneet, ja lisää lopuksi kahden sitruunan mehu, oliiviöljy, suola, pippuri ja murennettu feta.
  4. Tarjoile heti, tai säilytä jääkaapissa jopa 5 päivää. 

Resepti: Eating bird food

Tuoreimmat aiheesta

Salaatit