¾ dl rouhittuja, paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä
1 tölkki (n. 4 dl) valutettuja kikherneitä
2 sitruunan mehu (noin ¾–1 dl)
½ dl extra-neitsytoliiviöljyä
Merisuolaa maun mukaan
Mustapippuria maun mukaan
1 pkt murennettua fetajuustoa
Valmistusohje
Valmista bulgur pakkauksen ohjeiden mukaan. Jätä tekeytymään kattilaan.
Pilko punasipuli, kurkku, yrtit ja pistaasipähkinät. Huuhtele kikherneet.
Sekoita kulhossa bulgur, punasipuli, kurkku, minttu, lehtipersilja, pistaasipähkinät ja kikherneet, ja lisää lopuksi kahden sitruunan mehu, oliiviöljy, suola, pippuri ja murennettu feta.
Tarjoile heti, tai säilytä jääkaapissa jopa 5 päivää.
Jennifer Anistonin nimellä somessa trendannut salaatti ei ehkä ollutkaan Frendit-tähden jokapäiväinen lounas, mutta hän kertoi Elle-lehdelle salaatin näyttävän herkulliselta.