Kylmä yrttitarhakastike
Tämä kastike sopii kovin moneen: grilliruoille, lämminsavustetulle kalalle, kala- ja äyriäispateiden kanssa, savulihalle, piiraiden kera... Lyhyesti tämä on universaali kastike seisovaan pöytään ja grillijuhliin!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 dl kermaviiliä
- 1 dl majoneesia
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- ½ dl hienonnettua, tuoretta basilikaa
- 2 tl ranskalaista sinappia
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna persilja ja basilika. Sekoita kermaviili ja majoneesi, lisää persilja ja basilika. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.
2. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa