Mainos
Mainos

Tämä kastike sopii kovin moneen: grilliruoille, lämminsavustetulle kalalle, kala- ja äyriäispateiden kanssa, savulihalle, piiraiden kera... Lyhyesti tämä on universaali kastike seisovaan pöytään ja grillijuhliin!

Neljälle

  • 3 dl kermaviiliä
  • 1 dl majoneesia
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • ½ dl hienonnettua, tuoretta basilikaa
  • 2 tl ranskalaista sinappia
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Hienonna persilja ja basilika. Sekoita kermaviili ja majoneesi, lisää persilja ja basilika. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.

2. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.