Tämä kastike sopii kovin moneen: grilliruoille, lämminsavustetulle kalalle, kala- ja äyriäispateiden kanssa, savulihalle, piiraiden kera... Lyhyesti tämä on universaali kastike seisovaan pöytään ja grillijuhliin!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 dl kermaviiliä
- 1 dl majoneesia
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- ½ dl hienonnettua, tuoretta basilikaa
- 2 tl ranskalaista sinappia
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna persilja ja basilika. Sekoita kermaviili ja majoneesi, lisää persilja ja basilika. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.
2. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.