Kylmä ruohosipulikastike
Julkaistu
Tämä kastike maistuu useimpien kalaruokien kanssa. Se sopii myös lisukkeeksi noutopöytään.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 2 dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 1 tl yrttisuolaa
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
1. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja yrttisuola. Hienonna ruohosipuli ja purista valkosipuli ja lisää ne kastikkeeseen.
2. Säilytä kastike viileässä tarjoiluun saakka.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan