Kylmä ruohosipulikastike
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5675400/landscape16_9/515/290/a7ca49a8eece06df65500d6a378d246f/fZ/893583-2080.jpg)
Julkaistu
Tämä kastike maistuu useimpien kalaruokien kanssa. Se sopii myös lisukkeeksi noutopöytään.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 2 dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 1 tl yrttisuolaa
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
1. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja yrttisuola. Hienonna ruohosipuli ja purista valkosipuli ja lisää ne kastikkeeseen.
2. Säilytä kastike viileässä tarjoiluun saakka.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka