Kylmä ruohosipulikastike

Tämä kastike maistuu useimpien kalaruokien kanssa. Se sopii myös lisukkeeksi noutopöytään.

4 annosta

  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 tl yrttisuolaa
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja yrttisuola. Hienonna ruohosipuli ja purista valkosipuli ja lisää ne kastikkeeseen.

2. Säilytä kastike viileässä tarjoiluun saakka.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja