Tätä seosta voi muunnella kovaksi keitetyin kananmunin, jolloin seoksesta tulee vielä ruokaisampi. Seos sopii mainiosti toastille, uuniperunoille tai salaattiin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 dl majoneesia
- 2 rkl kermaviiliä
- 50 g herneitä
- ½ punainen paprika
- 100 g katkarapuja
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 tl currya
- ½ tomaatti
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Katkarapuseos: Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele tomaatti ja paprika pienemmiksi paloiksi ja lisää seokseen.
2. Lisää herneet ja katkaravut.
3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.