Kermainen katkarapuseos uuniperunoiden kyytipojaksi
Tätä seosta voi muunnella kovaksi keitetyin kananmunin, jolloin seoksesta tulee vielä ruokaisampi. Seos sopii mainiosti toastille, uuniperunoille tai salaattiin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 dl majoneesia
- 2 rkl kermaviiliä
- 50 g herneitä
- ½ punainen paprika
- 100 g katkarapuja
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 tl currya
- ½ tomaatti
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Katkarapuseos: Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele tomaatti ja paprika pienemmiksi paloiksi ja lisää seokseen.
2. Lisää herneet ja katkaravut.
3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka