Kermainen katkarapuseos uuniperunoiden kyytipojaksi

Tätä seosta voi muunnella kovaksi keitetyin kananmunin, jolloin seoksesta tulee vielä ruokaisampi. Seos sopii mainiosti toastille, uuniperunoille tai salaattiin.

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 2 rkl kermaviiliä
  • 50 g herneitä
  • ½ punainen paprika
  • 100 g katkarapuja
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl currya
  • ½ tomaatti
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Katkarapuseos: Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele tomaatti ja paprika pienemmiksi paloiksi ja lisää seokseen.

2. Lisää herneet ja katkaravut.

3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja