Kermainen katkarapuseos uuniperunoiden kyytipojaksi

Tätä seosta voi muunnella kovaksi keitetyin kananmunin, jolloin seoksesta tulee vielä ruokaisampi. Seos sopii mainiosti toastille, uuniperunoille tai salaattiin.

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 2 rkl kermaviiliä
  • 50 g herneitä
  • ½ punainen paprika
  • 100 g katkarapuja
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl currya
  • ½ tomaatti
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Katkarapuseos: Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele tomaatti ja paprika pienemmiksi paloiksi ja lisää seokseen.

2. Lisää herneet ja katkaravut.

3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.