Perunaohukaiset puolukan ja pekonin kera
Julkaistu
Raakapaistetut perunaohukaiset sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Oikein ylellisiä niistä tulee pekonin ja puolukan kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 10-12 isoa perunaa
- 1 iso keltasipuli
- 3 kananmunaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- hieman muskottia
- 2 pkt pekonia
- halutessasi, puolukkahilloa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta perunat ja sipuli. Sekoita ne sekä kananmunat, suola, pippuri ja muskotti.
2. Paista pieniä raakaperunaohukaisia voissa pannussa.
3. Tarjoile paistetun pekonin ja puolukkahillon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Meksikolainen papukeitto