Perunaohukaiset puolukan ja pekonin kera
Julkaistu
Raakapaistetut perunaohukaiset sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Oikein ylellisiä niistä tulee pekonin ja puolukan kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 10-12 isoa perunaa
- 1 iso keltasipuli
- 3 kananmunaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- hieman muskottia
- 2 pkt pekonia
- halutessasi, puolukkahilloa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta perunat ja sipuli. Sekoita ne sekä kananmunat, suola, pippuri ja muskotti.
2. Paista pieniä raakaperunaohukaisia voissa pannussa.
3. Tarjoile paistetun pekonin ja puolukkahillon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti