Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gluteenittomat perunaletut

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 10-12 perunaa
  • 1 muna
  • 2 rkl perunajauhoa
  • muskottiraastetta
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • paistettua suolattua sianlihaa
  • puolukkasurvosta tai -hilloa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja raasta ne hienoksi. Sekoita joukkoon muna ja perunajauho. Mausta seos raastetulla muskotilla, suolalla ja pippurilla.

2. Paista melko ohuita lettuja voissa kuumalla pannulla. Käännä muutaman minuutin kuluttua ja paista toinen puoli.

Lisää aiheesta:

Kylmäsavuporo-brieletutPerunaletutPaistetut lohkoperunatRaakaperunaohukaisetPerunaletut puolukkahillon keraPerunaohukaiset puolukan ja pekonin kera
Suolaiset letutGluteenitonKasvisruokaEdullisetLisäkeruoatKasvisruoka

Perinteisiin perunalettuihin tulee sekä maitoa että vehnäjauhoa. Nämä letut tehdään ilman maitoa ja sideaineena on perunajauhoa. Maistuvat lisäkkeet ovat perinteiset paistettu läski ja puolukkasurvos tai -hillo.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa