Perunaletut

Perunaletut ovat valitettavasti lähes unohdettu, mutta erittäin maukas arkiruoka. Valmista eritoten jos sinulla on yli jääneitä, keitettyjä perunoita. Syö letut puolukoiden ja paistetun pekonin kera.

Neljälle

  • 4 keitettyä, kylmää perunaa
  • 3 kananmunaa
  • 3 dl jauhoja
  • 6 dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • puolukoita ja pekonia

Valmistusohje

1. Raasta perunat. Vatkaa munat, jauhot, maito, suola ja pippuri, sekoita perunaraasteen kanssa.

2. Paista letut kullankeltaisiksi voinokareessa lettupannulla. Paista pekoni, tarjoile heti puolukoiden kera.

VINKKI: Kokeile maustaa lettutaikina esimerkiksi valkosipulilla, juustoraasteella, muskotilla tai yrteillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja