Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Portobelloa perunamuusilla ja pestolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Portobellon lakit tummuvat kun paistat ne, mutta niihin kehittyy ihana sienenmaku. Pesto, muusi ja pinjansiemenet ovat hyviä lisukkeita.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 4-8 portobelloa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • ½ dl pestoa
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • tuoreita basilikanlehtiä

Perunamuusi

  • 1 kg perunoita, jauhoista lajiketta
  • 2 rkl voita
  • 1-1 ½ dl maitoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Perunamuusi: Kuori ja keitä perunat pehmeiksi. Paloittele ne pienemmiksi paloiksi ja laita kulhoon. Muussaa perunat vielä pienemmäksi sähkövatkaimen avulla. Lisää voi ja niin paljon maitoa, että saat toivotun koostumuksen. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Paista sienenlakit voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla.

3. Tarjoile paistetut portobellolakit perunamuusin, peston ja paahdettujen pinjansiementen kera.

Lisää aiheesta:

Peruna-purjokeittoGrillattuja makrillifileitäUunissa paistettuja vihanneksia ja paahdettuja pinjansiemeniäJogurttiperunatKlassinen LindströminpihviPerunacurry
PerunamuusiKevytKananmunatonGluteenitonKasvisruokaKeventäjätPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Perunamuusi
  • 21.09.202114:06
    Perunat

    Paras perunamuusi ikinä – Kapen puikulaperunamuusi

  • 11.06.202015:29
    Peruna

    Kari Aihisen pottuvoi – täydellisen helppo perunalisuke

  • 06.03.202009:18
    Lisäkeruoat

    Ranskalainen perunamuusi – Pommes de Terre Chantilly

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Emmentalmuusi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Vihreä perunamuusi