Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pekaanipähkinöillä kuorrutettua helmikananrintaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 helmikananrintaleikettä
  • suolaa ja valkopippuria

Pähkinäkuorrutus

  • 200 g pekaanipähkinöitä
  • 50 g voita

Rucolasalaatti

  • 2 ruukkua rucolanlehtiä
  • 2 rkl dijon-sinappia
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • ½ maustemittaa mustapippuria

Koristeluun

  • muutamia kokonaisia pähkinöitä

Valmistusohje

1. Rucolasalaatti: Perkaa ja huuhdo rucolan lehdet ja revi ne hieman pienemmiksi. Yhdistä sinappi, hunaja ja pippuri. Lusikoi kastike rucolanlehdille juuri ennen tarjoilua.

2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Hiero rintaleikkeisiin suolaa ja pippuria ja aseta ne voideltuun uunivuokaan.

Pähkinäkuorrutus: Paahda pähkinöitä kuivalla, kuumalla pannulla muutama minuutti. Rouhi pähkinät veitsellä ja hienonna sitten morttelissa. Sekoita rouhe huoneenlämpöiseen voihin. Voit hienontaa pähkinät ja sekoittaa ne voihin myös koneella.

3. Levitä pähkinämassa rintaleikkeille ja pane uuniin 12-15 minuutiksi. Jaa rucolasalaatti neljälle lautaselle. Nosta paistetut rintaleikkeet rucolapedille ja koristele kokonaisilla pähkinöillä.

Lisää aiheesta:

Lämpimät broileripinaattitäytteiset voileivätPaahtoleivät päärynä- ja homejuustopäällysteinGratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn keraKevätkääryleet graavilohen ja sinappikastikkeen keraAvokadoa ja scampejaGorgonzola-krostinit
BroilerinfileeKananmunatonGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla