Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Ruijanpallasta ja pinaattia – Ollin resepti

Julkaistu 29.03.2022 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan yhdeksännessä jaksossa kilpailijat pääsevät näyttämään kalankäsittelytaitonsa.

Miso Marinadi

  • 3 rkl misoa
  • 3 rkl tummaa ruokosokeria
  • 2 rkl suolaa

Soija mirin pinaatti

  • 25 g voita
  • 2 l pinaattia
  • 2 rkl soijaa
  • 2 rkl mirinia

Miso Beurre Blanc

  • 60 ml valkoviiniä
  • 60 ml valkoviinietikka
  • 1 rkl misoa
  • 1 salottisipuli
  • 180 g voita
  • suolaa maun mukaan

Friteerattu salottisipuli

  • 1 kpl salottisipuli

Valmistusohje

Valmista misomarinadi tahna. Pyörittele kala marinadissa ja laita vakuumin. Kypsennä 20min 56c vedessä.

Laita voita pannulle ja lisää pinaatti. Mausta mirinillä ja soijalla.

Valmista beurre blanc lisäämällä kaikki muu paitsi voi kattilaan ja kiehauta. Siivilöi sipulit pois ja lisää voi pieninä paloina koko ajan sekoittaen.

Friteeraa sipulit tummiksi.

Annostele lautaselle.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Ruskealla voilla maustettua nieriätartaria – Eevan reseptiMasterChef: Siikaa, Broccolinia ja Beurre blanc – Pietarin reseptiMasterChef: Rapu-Ravioli ja valkoviinikastike – Matiaksen reseptiMasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan reseptiMasterChef: Maitoperunat – Petran S:n reseptiMasterChef VIP: Kanttarellicapuccinoa ja paistettuja kanttarelleja – Minna Kuukan resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti