KATKARAVUT: Sekoita sake ja miso keskenään. Irrota katkaravunpyrstöt. Kuori ja poista suoli. Säästä kuoret ja päät kastiketta varten. Avaa pyrstöt leikkaamalla pituus suunnassa viilto. Varo leikkaamasta läpi. Levitä pyrstöt kombulevylle ja aseta toinen levy päälle. Anna marinoitua jääkaapissa 30 min. Grillaa kuumalla grillillä ja valele sake-miso seosta päälle.
KASTIKE: Kuullota katkarapujen päät ja kuoret. Kaada kuoret blenderiin. Deglaseeraa pannu sakella ja lisää neste blenderiin. Soseuta kuoret saken kanssa ja lisää tarvittaessa kuumaa vettä. Kuullota pilkottu salottisipuli ja fenkolin varret öljyssä. Lisää katkarapu ja sake seos, sekä juzumehu kattilaan. Keitä kasaan, kunnes reduktiota on jäljellä noin 2/3. Lisää limenkuori ja voi ja vaahdota sauvasekoittimella. Säädä happo limenmehulla ja mausta suolalla.
JÄÄVIHANNEKSET: Tee vihanneksista mandoliinilla ohuita siivuja ja laita jääveteen noin 20 minuutiksi. Lisää jääveteen myös korianterin lehdet.