Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Kanttarellicapuccinoa ja paistettuja kanttarelleja – Minna Kuukan resepti

Sara Forsius / Mtv 3
Julkaistu 04.03.2021 09:59

MTV LIFESTYLE

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Kanttarellicapuccino

  • 0,5 L Kanttarelleja
  • 1 kpl Salottisipuli
  • 2 kpl Valkosipulinkynsiä
  • 2 rkl Vehnäjauhoja
  • 3 dl Kanalientä
  • 2 dl Kuohukermaa
  • 3 oksaa Timjami
  • 2 rkl Voita
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Putsaa ja pilko kanttarellit. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista sipulit ja kanttarellit voissa pannulla.

Ripottele päälle vehnäjauhot ja kypsennä jauhoja hetki. Lisää kanaliemi ja keitä hiljalleen keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kerma ja lämmitä kuumaksi. Mausta timjamilla, pippurilla ja suolalla. 

Laita kanttarelliseos blenderiin ja aja tasaiseksi kuohkeaksi capuccinoksi. Siivilöi neste ja laita sifoniin yhden patruunan kanssa.

Kokoa annos. Voita koristella valmiin annoksen paistetuilla sienillä ja tuoreilla yrteillä.

MasterChef VIP -sarjan ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään omia ruokamieltymyksiään, kun kokattavana on autiosaaren annos: mitä kukin olisi valmis syömään koko lopun elämänsä?

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Vilin mökkikana, Vilin reseptiMasterChef: Ruskealla voilla maustettua nieriätartaria – Eevan reseptiMasterChef: Kananrintaa ja tummaa suklaata – Timon reseptiMasterChef: Paahdettu gazpacho, auracreme ja meiramisorbetti – Jonin reseptiMasterChef: Kampasimpukkaa ja maa-artisokkaa – Jennyn reseptiMasterChef VIP: Yrttistä lohta, hollandaisekastiketta, paistettua tankoparsaa, sitruunavinaigretellä maustettua fenkolia ja varhaiskaalia – Joel Harkimon resepti
MasterChefMasterChef-reseptitLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti