MasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan resepti

mc_eps4_annos_marina_kuvaaja_juuli_aschan_2

MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.

Ainekset

  • 1 keskikokoinen zuccini ohuina siivuina
  • 1 prk Mutti tomaattimurskaa
  • 1/2 pihvitomaatti
  • 1,5 dl punaviiniä
  • 1 rkl sokeria
  • 2 valkosipulikynttä
  • 1 rkl balsamicoa
  • parmesaania
  • suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistusohje

Kaada kastikeainekset kattilaan ja keitä n. 30 min. Tee löysä taikina ja maista runsaalla suolalla.

Muotoile leipä ja voitele oliiviöljyllä. Paista 200 asteessa n. 25 min.

Paista viipaloidut zuccinit oliiviöljyssä pehmeiksi. Aseta leivinpaperille zuccinia, tomaattikastiketta ja raasta päälle parmesaani. Paista uunussa n. 15 min.

Aseta lautaselle paistos ja leikkaa viereen leipä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.