Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Ruskealla voilla maustettua nieriätartaria – Eevan resepti

Julkaistu 20.11.2023 11:01

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden yhdeksännen jakson resepti.

Valmistusohje

Kiehauta 1-2-3 liemen ainekset kattilassa. Kaada liemi mustikoiden päälle ja anna maustua.

Leikkaa nieriä pieniksi kuutioiksi tartaria varten. Mausta suolalla, ruskistetulla voilla ja sitruunankuorella.

Mausta creme fraiche kuivatulla siankärsämöllä, suolalla ja pippurilla ja vatkaa rakenne hieman paksummaksi.

Leikkaa perunat siivuiksi mandoliinilla ja siivut veitsellä julienneksi. Huuhtele liika tärkkelys pois, kuivaa ja friteeraa 160 asteessa. Mausta suolalla.

Lisää aiheesta:

MasterChef: : Matsutakesoijalla maustettua taimentartaria – Matin reseptiMasterChef: Kuhaa ja kukkakaalia – Sininen joukkueSuomalainen muikku-bentoboksi – Kristiinan reseptiMasterChef: Taimenmosaiikki ja Tomaattia – Jonin reseptiMasterChef: Musikkalohi – Jennyn reseptiMasterChef: Maitoperunat – Petran S:n resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKalaruoka

Ainekset

  • 2 kpl nieriäfileetä
  • 2 rkl ruskeaa voita
  • 1 kpl sitruunan kuori
  • 200 g creme fraichea
  • 15 g siankärsämöä, kuivattu
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 1-2-3 Liemi (1 osa etikkaa, 2 osaa sokeri, 3osaa vesi)
  • 3 kpl kiinteää perunaa
  • Pakastemustikkaa
  • 2 rkl mateenmätiä
  • 1 pnt tilli
  • Ruiskukkaa
  • 3 kpl retiisia
  • Piparjuuri

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti