HIRAMASA: Leikkaa file siisteiksi pieniksi suunpalankokoisiksi paloiksi. Mausta palat suolalla. Lisää päälle sakea ja riisiviinietikkaa. Anna maustua n.30 min.
SAVUSTETTU KIRJOLOHENMÄTI: Laita kirjoholenmäti kulhoon. Mausta suolalla. Laita kulhon päälle kelmu. Laita savupyssy päälle ja laita savua kulhoon. Anna maustua n.30 min ennen tarjolle panoa.
PIKKELIKASVIKSET: Kiehauta marinadin ainekset ja jäähdytä. Leikkaa shalottisipuli ohuiksi suikaleiksi ja laita marinadiin. Leikkaa vihreä retikka ohuiksi viipaleiksi ja laita marinadiin. Anna maustua vähintään 30 min ennen tarjoilua.
JOGURTTIKASVIKSET: Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku.
ANNOKSEN KASAUKSEEN: norilevää pilkottuna
Närpiön Vihanneksen chiliä leikattuna