KUHA: Kuumenna öljy pannulla, mausta fileet ja paista ensi nahka alaspäin, valele välillä voilla fileitä.
PERUNADONDANT: Kuori ja leikkaa perunat tasaisiksi, ota stanssilla samanlaisia paloja ja paista niitä hetken pannulla voissa, yrteissä ja valkosipulin kera. Lisää liemi, ja anna liemen haihtua, kunnes perunat ovat kypsiä.
KASVIKSET: Keitä suolatussa vedessä kasviksia viitisen minuuttia, ja ota ne heti pois kuumasta vedestä. Sivele voilla ja mausta suolalla.
VALKOVIINIKASTIKE: Sulata kattilassa voi, lisää pilkotut sipulit ja fenkoli. Kuullota kunnes sipulit ovat pehmeitä, lisää viini ja keitä hetken, että alkoholi haihtuu. Lisää loput nesteet, sokeri ja sitruunan mehu. Lisää tarvittaessa suolaa. Blendaa kastike tasaiseksi.
JÄLKIRUOKA
PERSIKKA TARTE TATIN: Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Pehmitä voi huoneenlämpöiseksi ja lisää siihen tomusokeri. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää seokseen. Lisää loput raaka-aineet, ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita jääkaappiin lepäämään tuorekelmulla vuorattuna, kunnes saat tehtyä täytteen. Sen jälkeen kauli taikina kahden leivinpaperin väliin ja muotoile piirakkavuoan kokoiseksi.
Pese ja leikkaa persikat lohkoiksi. Sulata pannulla voi sekä fariinisokeri, lisää persikat ja sitruunan mehu. Hauduta sen verran, että persikat pehmenevät ja sen jälkeen anna nesteen haihtua, kunnes jää sopiva määrä karamellia.Voitele vuoka, kaada persikat ja sulje piirakkataikinalla. Pistele muutama reikä taikinaan, että kosteus pääsee haihtumaan. Paista piirakkaa noin puoli tuntia.
VANILJACHANTILLY: Vispaa kerma, lisää varovasti sekoittaen ranskankerma, vanilja sekä vaniljasokeri.
Tarjoa vaniljachantilly tarte tatinin kanssa.