Letut vadelmakermalla

Kaikkien lasten pitäisi saada lettuja vadelmakermalla ainakin kerran kesässä.

Neljälle

  • 3 kananmunaa
  • 6 dl maitoa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl voita

Tarjoiluun

  • 4 dl tuoreita vadelmia
  • 3 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Vatkaa munat sekä puolet maidosta. Lisää jauhot ja vatkaa sileäksi. Vatkaa mukaan loput maidosta sekä suola. Anna taikinan turvota n. 30 minuuttia.

2. Kuumenna lettupannu ja laita siihen nokare voita. Kaada pannuun ohuet kerrokset taikinaa jokaiseen lettuun. Kun pinta on jähmettynyt, käännä letut ja paista vielä muutama minuutti.

3. Paista kaikki letut samalla tavalla. Vatkaa kerma ja sekoita siihen vadelmat. Tarjoile vastapaistettujen lettujen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja