Mainos
Gluteenittomat letut
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 munaa
- 3 dl vettä
- 1 rkl tummaa siirappia
- 2 rkl sulatettua margariinia
- 3 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 1/2 tl suolaa
- 2 rkl vaniljasokeria
Paistamiseen
- margariinia tai öljyä
Valmistusohje
Vatkaa muna, 2 dl vettä ja tumma siirappi kulhossa. Lisää juokseva margariini ja jauhoseos. Sekoita tasaiseksi. Lisää loppu vesi (1 dl), suola ja vaniljasokeri ja sekoita. Anna jauhoseoksen turvota n. 20 minuuttia.
Paista pannulla ja tarjoa marjojen ja kermavaahdon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan